woensdag 24 augustus 2011

Wonder Woensdag 1

Op Wonder Woensdag bespreek ik de dingen die me verwonderen. ER is zoveel moois op de wereld, en dat zie je als je daar aandacht aan schenkt.

En als dat even moeilijk is, dan zet ik één van de natuurdocumentaires van Sir David Attenborough op. Je leert van alles over vogels, zoogdieren en vissen en hun habitat (de reptielen sla ik even over). En dat wordt dan gebracht in het allermooiste Engels.

Maar daarnaast vind ik David Attenborough één van de typische voorbeelden van personen die hun passie hebben gevonden en daar naar leven. Wist je dat hij director was van BBC Two toen deze zender startte, maar dan wel een clausule in zijn contract liet opnemen dat hij programma's mocht blijven maken? Dat is nog eens werk maken van je ambities en passies tegelijkertijd!

2 opmerkingen:

  1. Er was een python ontsnapt in ehmm ... lamaarzitte *wink* én een panda uit Artis, maar die's alweer terecht. Die python ook btw.
    Hier in 't zomerse zuiden hebben we een fruitvliegen-plaag. Misschien kan dat gerelateerd worden aan een profiel-werkstuk uit een ver verleden ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uit een camper en ze zoeken de eigenaar (ik ga nooit meer kamperen). En ben je niet blij dat ik m'n profiel werkstuk deed over hypermobiliteit? O nee, wacht... Sorry!

    BeantwoordenVerwijderen