woensdag 24 augustus 2011

Dinner Dinsdag 1

Een tweede idee is dat ik er niet alleen naar streef om minimaal eens per week te koken, maar ook om te blijven variëren in recepten. Dus bij deze "Dinner Dinsdag". Ik denk niet dat ik het ga redden om precies op dinsdag te koken (vandaag bijvoorbeeld even niet), maar elke dinsdag vertel ik even over een recept die ik in die week heb gebruikt.

Deze week heb ik mijn standaard "groene groentes in de wok recept" genomen. Dat bestaat uit groene groentes die er lekker uitzien in de winkel. Denk aan bijvoorbeeld sugar snaps, aspergetips, bimi, broccoli, groene paprika, bosui, suger snaps, haricots verts...

Daarnaast neem je er even biefreepjes bij, en zorg je voor wat knoflook en/of ui, limoen/citroensap en vissaus. Alles in de wok (eerst de knoflook/ui fruiten, dan de biefreepjes op hoog vuur, vervolgens de groentes en tenslotte het citroensap en de vissaus). Serveren met rijst.

Ter variatie had ik dit keer wat tomaatjes achteraf toegevoegd. Een erg simpele handeling, maar het zorgde wel voor een feest op het bord.

1 opmerking:

  1. Yummm, nou was ik nét bezig met de menu-samenstelling voor deze week ;-D

    BeantwoordenVerwijderen